Menu

Uden (NB), Zorghotel Udensduyn

Vakantie à la carte
Gelegen vlakbij het schitterende natuurgebied Mansons en aan de rand van het bruisende plaatsje Uden treft u het moderne en stijlvol ingerichte 4 sterren hotel Udensduyn.
Hier komt u helemaal tot rust en wordt u verwend door het professionele hotelteam en zult u verbaasd staan van de vele mogelijkheden die u hier treft.

In het naast gelegen natuurgebied Mansons met de vele km wandel- en rolpaden kunt u lopend, fietsend met scootmobiel of rolstoel heerlijk genieten van de lokale fauna tussen de heide, bossen en vennetjes. Of u kunt in Uden ook lekker winkelen en/of een terrasje pakken.

Door de unieke combinatie van samenwerking met de plaatselijke thuiszorg, hulp- en mobiliteitsmiddelen verhuur en het naast gelegen ziekenhuis kan er direct de noodzakelijke hulpmiddelen en hulp bij noodgevallen geboden worden.

  Hotel
  De 55 kamers bieden maximaal plaats aan 110 gasten en zijn verdeeld over de begane grond, 2e en 3e verdieping.
  U kunt kiezen uit 1 of 2 persoonskamers van 30m².
  Wilt u meer ruimte, dat kan; 2 kamers hebben de mogelijkheid van een af te sluiten verbindingsdeur met de mogelijkheid van 1-4 bedden.
  In de huiskamer van het hotel kunt u rustig een boek lezen of op het internet surfen.

  Vrijwilligers
  Het hotel werkt samen met een aantal vrijwilligers die desgewenst kosteloos met u op stap gaan, spelen of boodschappen voor u te doen.

  Reizen en vakanties voor gehandicapten? Rollator, scootmobiel, rolstoelreizen en vakanties? Jongeren? Ouderen? Senioren?
  Ook met een beperking is bij Challenge Resorts & Travel van alles mogelijk!!

  Kamers
  De kamers zijn ruim comfortabel ingericht en voor rolstoelers toegankelijk, voorzien met koffie- en theefaciliteiten, flatscreen televisie, minibar, kluis en gratis Wi-Fi.
  U slaapt in een in hoogte verstelbaar bed (desgewenst met onrusthek en papegaai).
  De grote badkamers van 7m2 hebben een ruime rol-in-douche en kunnen desgewenst uitgerust worden met beugels bij de wc en een in hoogte verstelbare douchstoel. De wastafel is onderrijdbaar tot 77 cm en uitgevoerd met een door één hand in te stellen mengkraan.

  Restaurant
  Laat u in het restaurant of op het terras verwennen met kop koffie of een heerlijke lunch met verse biologische streekgerechten samengesteld voor zowel de vlees-, vis- als vegetarisch liefhebbers.

  Beautysalon
  De beautysalon is een pure verwennerij. Onze schoonheidsspecialisten laten u genieten van een haarbehandeling, herstellende gezichtsmassage, een peeling en vele andere heerlijke behandelingen.

  Fitnessruimte en oefenzaal
  Het hotel beschikt over een ruime oefenzaal en een fitnesszaal, ingericht met diverse apparatuur.
  Onder begeleiding van de medewerkers kunt u gebruik maken van de diverse sportfaciliteiten.

  Bijzondere wensen met betrekking tot hulpmiddelen zoals douchestoelen, toiletsteunen en bed-papegaai kunt u aangeven bij uw reservering, deze staan kostenvrij voor u ter beschikking.

  Het aanwezige zorgteam kan 7 dagen per week, 24 uur per dag zorg en ondersteuning bieden.
  Desgewenst kunnen (elektrische)rolstoel, scootmobiel of Swiss Trac gehuurd worden.

  Het hotel beschikt over een ruime oefenzaal en fitnessruimte, ingericht met diverse apparatuur.
  Onder begeleiding van de zorgprofessionals kunt u gebruik maken van de diverse sport faciliteiten.

  Combinatie met ziekenhuis
  Door de samenwerking met het ziekenhuis kunt u indien aangemeld tal van behandelingen volgen.
  Vanuit hotel is er een directe verbindingsgang tot in het ziekenhuis om ook bij slecht weer een aangename toegang mogelijk te maken.

  Van ziekenhuis wordt het hotel ondersteund door team van fysio-, ergotherapeuten, logopediste en diëtiste.

  Vergoedingsmogelijkheden (verblijf en zorg)

  • Bent u aanvullend verzekerd voor verblijf in een herstelhotel dan betaald uw verzekering dikwijls een deel mee.
  • In de regel worden zorg kosten vergoed uit de AWBZ als u een indicatie heeft.

  Natuurgebied Mansons
  In het naast gelegen natuurgebied Mansons met de vele km wandel- en rolpaden kunt u lopend, fietsend met scootmobiel of rolstoel heerlijk genieten van de lokale fauna tussen de heide, bossen en vennetjes.

  Den Bos
  Van uit het hotel worden er excursie naar den Bos georganiseerd.

  Rondvaart
  Elke dag kunt u met de Ouwe Dirk door het prachtige oude ’s-Hertogenbosch varen. We starten op de Dommel aan de St. Janssingel. Langs de Marienburg tot aan het Drongels-kanaal zullen we varen. Verder komen we ook langs de mooie citadel, de oliemolen en het oude handelscentrum: de Smalle Haven. Over de Ertveldplas varen we richting het mooie Engelen. We beëindigen onze tocht weer op de Dommel.

  Rondvaart van Den Bosch naar Heusden
  Een ontspannen tocht langs de mooie Maas naar Vesting stadje Heusden.
  Het einddoel van deze tocht is het oude vestingstadje Heusden aan de Maas. We verlaten de mooi gerestaureerde haven van ’s-Hertogenbosch en varen over de Dieze naar het dorpje Engelen. Daar gaan we de sluis in. U maakt het schutten van dichtbij mee. Eenmaal op de Maas passeren we Bokhoven, Ammerzoden en Well. Twee uur na vertrek komen we in het fraaie Heusden aan. U krijgt volop de gelegenheid dit oude vestingstadje te verkennen.

  De Efteling
  Is al meer dan zestig jaar een bijzondere wereld vol wondermooie sprookjes, adembenemende attracties en prachtig natuurschoon, waar je nooit raakt uitgekeken.

  In en rond Uden, Winkelen in het centrum van Uden
  Laat auto of fiets lekker staan en ga winkelen in het centrum van Uden. Het compacte centrum met winkels, restaurants en cafés u kunt hier uren gezellig winkelen.

  Theater Markant
  De beste voorstellingen en mooiste concerten uit de regio vindt u in hét culturele centrum van Uden: Theater Markant.

  Museum voor religieuze kunst
  Bekijk 21 jaar hedendaagse religieuze kunst van Zuid-Nederland in het Museum voor Religieuze kunst in Uden.

  Natuurgebied de Kleuter
  Natuurgebied De Kleuter aan de Kleuterweg/Oude Millsebaan is de groene parel van Uden. De Kleuter herbergt met z’n prachtige glooiende oevers en grasstroken, bosjes en struwelen een grote variatie aan soorten planten en dieren. Het heeft voor u als bezoeker een bijzonder aantrekkelijke belevingswaarde en is een absolute natuur- en milieutopper. Het leent zich uitstekend voor een rustmoment voor fietstochtjes in de omgeving en is ook voor een wandeling zeer de moeite waard.

  Natuurpark de Maashorst
  Uden-Noord en Slabroek herbergen een prachtig bosgebied dat onderdeel uitmaakt van natuurpark De Maashorst. Een uniek natuurgebied van uitgestrekte bos- en heidecomplexen met enkele grote landbouwgebieden. Fraaie houtwallen, bouw- en weilanden zorgen voor een afwisselend landschap.

  De zandheuvels van Bedaf
  Met de toenemende vrije tijd en behoefte aan recreatie zijn de Bedafse Bergen steeds aantrekkelijker geworden voor jong en oud. Dit gebied, ontstaan door zandverstuivingen, met zandduinen tot wel 5 meter hoog, leent zich bij uitstek voor prachtige wandelingen en fietstochten. Er zijn verschillende gezellige terrasjes voor een moment rust en een lekker drankje.

  Peelrandbreuk: ‘De breuk van Uden’
  De Peelrandbreuk, ontstaan onder invloed van krachten diep uit de aardkorst, waarbij gesteente moest buigen of barsten, is zeer bijzonder en nadrukkelijk aanwezig in Uden. In april 1992 werd Uden nog opgeschrikt door een aardbeving veroorzaakt door de Peelrandbreuk. In het landschap bij Karperdijk, in de wijk Melle en de omgeving van de Klantstraat kunt u de tektonische breuk met uw eigen ogen bekijken.

  Tochten in de omgeving van Uden
  Er zijn talloze fiets-, scootmobiel, rolstoel en wandelroutes die dwars door het prachtige natuurschoon rondom Uden voeren. Deze routes kunt u opvragen bij het plaatselijke VVV-kantoor van Uden.

  Contact

  Telefonische aanvraag:
  maandag – vrijdag
  09:00 – 21:00 uur
  of bel mij terug ….

  Vul uw gegevens in en we bellen u terug wanneer het u schikt!
  Een moment geduld aub.

  Bellen in België: 03 808 1264
  Bellen in Duitsland: 0260 7795 4900
  Bellen in Nederland: 071 750 4886
  0624 606 269

  Email:
  info@challengeresorts.org

  Onze missie

  Het tegen een aantrekkelijke prijs ontwikkelen en aanbieden van grensverleggende vakantiemogelijkheden voor mensen met een fysieke beperking

  HIER STAAN WIJ VOOR

  • Begeleiding van begin tot eind
  • Voordelige tarieven
  • Barrièrevrije vakanties
  • Accommodaties met thuiszorg,
   hulp- of mobiliteitsmiddelen
  • Avontuurlijke excursies