Menu

Renesse (ZL), Bungalowpark De Soeten Haert


Bungalowpark De Soeten Haert (met een aantal aangepaste bungalows in drie typen, geschikt voor max. 6 of 8 personen)
De plek heeft werkelijk alles voor een geslaagde vakantie. De parkfaciliteiten liggen binnen handbereik. En de ligging van het park is ronduit uniek: op een paar honderd meter van het strand, aan de rand van de populaire familiebadplaats Renesse.
Duinen, bossen en het Zeeuwse polderlandschap wisselen elkaar voortdurend af. Interessant dus, om wandelend of fietsend te ontdekken. Eenzelfde overvloed komt u tegen aan watersportmogelijkheden. Zeilen, surfen, duiken, vissen? Het kan hier allemaal.
Ook zijn er rustige familiestranden, typische activiteitenstranden en op meerdere plaatsen een rolstoeltoegankelijk deel van het strand.
U vindt in Renesse een scala aan winkels, terrasjes en uitgaansmogelijkheden.

  Een aantal bungalows heeft permanente rolstoelaanpassingen en zijn als volgt ingedeeld. Begane grond: living/keuken, slaapkamer, badkamer met douche/toilet, extra toilet, berging. Verdieping: met twee of drie slaapkamers met wastafel. Standaard geschikt voor 6 of 8 personen. De meeste bungalows beschikken over boxspringbedden. Enkele bungalows beschikken echter alleen over boxspringbedden op de bovenverdieping, op de benedenverdieping staan in dat geval ledikantbedden.

  Regels

  • Huisdieren zijn in somige bungalows toegestaan
  • Roken is in de bungalows niet toegestaan

  Reizen en vakanties voor gehandicapten? Rollator, scootmobiel, rolstoelreizen en vakanties? Jongeren? Ouderen? Senioren?
  Ook met een beperking is bij Challenge Resorts & Travel van alles mogelijk!!

  Via de Challenge Resorts & Travel uitleen- en zorgservices heeft u de mogelijkheid voor:

  • activiteiten
  • opvang en begeleiding
  • (thuis)zorg
  • aangepast vervoer
  • de huur van hulp- c.q. mobilitietsmiddelen o.a. Swiss Trac of Scootmobiel

  Schouwen Duivenland heeft verschillende karakteristieke dorpjes. 

  Renesse, een dorp met karakter
  Renesse ligt aan een prachtig strand-, duingebied en is een gezellige badplaats, waar ook buiten het seizoen winkeltjes open zijn. Midden in het dorp staat de Jacobskerk. Het oudste deel (het koor) dateert uit ca.1300, de toren is 100 jaar jonger. Buiten Renesse ligt Slot Moermond. De oudste resten dateren uit het begin van de13e eeuw. Het huidige slot dateert waarschijnlijk uit 1513.

  Dreischor is één van de mooist bewaard gebleven ringdorpen van Zeeland. Hier ligt ook één van de grootste wijngaarden van Nederland. Op wijnhoeve de Kleine Schorre laten ze u graag zien hoe de Zeeuwse wijn wordt gemaakt.

  In het Historische stadje Zierikzee, kun je de oude gevels en smalle straatjes bekijken. Ook is het mogelijk de Dikke toren te beklimmen. Het is een hele klim, maar je wordt met een super uitzicht beloond. Daarna mag je jezelf natuurlijk trakteren op een terrasje, dat heb je wel verdiend na deze inspanning.

  Brouwershaven is ook een bezoekje waard, hier vind je ook hedendaags zeilplezier. Slenter lekker even rond en stap wanneer u van vis houdt de viswinkel even binnen.

  Burgh-Haamstede is leuk om door heen te lopen en o.a. de pannenkoeken molen te bezoeken.

  Zwembad Aqua Mundo Port Zeelandia, daar kunt u rustig pootje baden, een sauna nemen of u lekker laten masseren in het beauty center. Geniet van de 112 meter lange wildwaterbaanof in de donkere Turbo Tunnel in Ouddorp.

  Rondvaart Middelburg
  Tijdens een rondvaart van 40 minuten vertelt de schipper u over al het moois dat Middelburg biedt.

  Reptielenzoo Iguana Vlissingen
  Verdeeld over 5 grote gebouwen kunt u hier, veilig achter glas, genieten van 500 levende reptielen, amfibieën en insecten uit de hele wereld. Europa’s grootste, geheel overdekte, dierentuin van reptielen!

  Nationaal voetbalmuseum Middelburg
  In voetbal experience is een plek waar u voetbal kunt spelen, kijken, luisteren, ruiken en voelen.
  N.B. Er is sprake van een aanstaande verhuizing/sluiting van het museum, helaas bestaat hierover nog geen duidelijkheid. Het proberen zeker waard!

  Deltapark Neeltje Jans
  Een dagje uit naar het leukste waterpark van Nederland. Een hele dag genieten van zeedieren, spetterende attracties en alles van de delta werken zien.

  Contact

  Telefonische aanvraag:
  maandag – vrijdag
  09:00 – 21:00 uur
  of bel mij terug ….

  Vul uw gegevens in en we bellen u terug wanneer het u schikt!
  Een moment geduld aub.

  Bellen in België: 03 808 1264
  Bellen in Duitsland: 0260 7795 4900
  Bellen in Nederland: 071 750 4886
  0624 606 269

  Email:
  info@challengeresorts.org

  Onze missie

  Het tegen een aantrekkelijke prijs ontwikkelen en aanbieden van grensverleggende vakantiemogelijkheden voor mensen met een fysieke beperking

  HIER STAAN WIJ VOOR

  • Begeleiding van begin tot eind
  • Voordelige tarieven
  • Barrièrevrije vakanties
  • Accommodaties met thuiszorg,
   hulp- of mobiliteitsmiddelen
  • Avontuurlijke excursies