Menu

Rolstoel golfen

  Gehandicapten Golfen
  De Golfsport biedt personen met een handicap of iets oudere personen meer zelfvertrouwen en innerlijk bevrediging. Aangezien het golfballetje blijft liggen tot de speler het balletje wegslaat, kan de speler het rustig aan doen en in zijn eigen tempo spelen. Kijk en geniet hoe uw golfles er uit zou kunnen zien.

  Offerte aanvraag
   

   De Powergolfer
   Is een elektrische terreinrolstoel. De gebruiker kan zich op het veld zelfstandig en zonder extra hulp oprichten. Dankzij de vier speciale wielen hoeft de speler obstakels zoals zandhopen niet te vrezen. Het stevige onderstel kan hellingen tot 30º en dwarshellingen tot 20º aan. Wanneer de rolstoel zich in een gevaarlijke hoek bevindt, draait de stoel zich automatisch in een veiligere positie waardoor deze onmogelijk kan omkantelen. De stoel is makkelijk te besturen. Met een knop kan de verticale positie bijgesteld worden.

   Het hotel Mar y Sol op Tenerife
   beschikt over een Powergolfer voor de klanten. Deze kan, mits voorafgaande aanvraag, gehuurd worden. Daarnaast kan deze rolstoel op de verse locaties in Nederland en Duitsland gehuurd worden.

   Golfbaan Los Palos op Tenerife
   De golfbaan Los Palos bevindt zich in auto op enkele minuten van Los Cristianos. De palm- en bananenbomen zorgen voor een aangename sfeer. Dit veld met 9 holes (Par 27) en een parcours van 914 meter is niet heel groot maar ideaal voor de beginnende golfer. Gun u zelf een golf vakantie en boek uw vakantie.

   Met handicap en rollator, scootmobiel, rolstoel of zorg op vakantie? Auto? Trein? Vliegtuig?
   Ook met fysieke beperkingen is bij Challenge Resorts & Travel van alles mogelijk!!

   Bovendien is golf goed voor de gezondheid, mogelijkheden voor:

   Cardiovasculaire oefening
   Een golfspelletje duurt ongeveer 4 uur. Tijdens deze 4 uur verbrandt u ongeveer 1.200 calorieën. Een wandeling rond de 18 holes komt overeen met een tochtje van 5-6 kilometer. De golfsport is een rustige sport die het coördinatie- vermogen bevordert. Elke rolstoelgebruiker moet zich tijdens de rehabilitatie dagelijks 30 minuten oprichten bij het golven doet u dat automatisch. Dankzij deze oefening wordt de verkalking van de gewrichten vermeden (artrose), de vaatdoorstroming en de vertering gestimuleerd en worden de gewrichtsbanden en de pezen gerekt.

   Training van de spieren
   Wanneer u de bal wegslaat, gebruik je 124 van de 434 lichaamsspieren. U traint het hele lichaam.

   Vermindering van stress
   U ontspant zich in de natuur en beoefent sport. Hierdoor wordt u minder gevoelig voor stress. De artsen denken dat golf een positieve invloed op het geestelijk vermogen heeft.

   Concentratievermogen
   De mentale kracht is belangrijk tijdens het golf spelen. De speler weet dat hij zijn kalmte moet bewaren om het balletje in de hole te mikken. Elke slag en elk punt maken hem zelfverzekerder.

   Golf voor gehandicapten!
   Deze verbazingwekkende trainingsmogelijkheid opent een nieuwe alternatieve weg voor het verbeteren van de mentale en lichamelijke conditie.


   Contact

   Telefonische aanvraag:
   maandag – vrijdag
   09:00 – 21:00 uur
   of bel mij terug ….

   Vul uw gegevens in en we bellen u terug wanneer het u schikt!
   Een moment geduld aub.

   Bellen in België: 03 808 1264
   Bellen in Duitsland: 0260 7795 4900
   Bellen in Nederland: 071 750 4886
   0624 606 269

   Email:
   info@challengeresorts.org

   Onze missie

   Het tegen een aantrekkelijke prijs ontwikkelen en aanbieden van grensverleggende vakantiemogelijkheden voor mensen met een fysieke beperking

   HIER STAAN WIJ VOOR

   • Begeleiding van begin tot eind
   • Voordelige tarieven
   • Barrièrevrije vakanties
   • Accommodaties met thuiszorg,
    hulp- of mobiliteitsmiddelen
   • Avontuurlijke excursies