Rolstoel golfen

600true thumbnails under 350true false 800https://www.challengeresorts.org/wp-content/plugins/thethe-image-slider/style/skins/frame-white
 • 8000 slideright false 60 bottom 30
  Slide1 600x350 Tenerife - Mar Y Sol hotel - golf_rolstoel-been
 • 8000 slideright false 60 bottom 30
  Slide2 600x350 Pierre-Massard-disabled-golfer-Switzerland
 • 8000 slideright false 60 bottom 30
  Slide3 600x350 golven voor handicapped
 • 8000 slideright false 60 bottom 30
  Slide4 600x350 golf3
 • 8000 slideright false 60 bottom 30
  Slide5 600x350 golf
 
 
 
 
 

Gehandicapten Golfen
De Golfsport biedt personen met een handicap of iets oudere personen meer zelfvertrouwen en innerlijk bevrediging. Aangezien het golfballetje blijft liggen tot de speler het balletje wegslaat, kan de speler het rustig aan doen en in zijn eigen tempo spelen. Kijk en geniet hoe uw golfles er uit zou kunnen zien.

  De Powergolfer
  Is een elektrische terreinrolstoel. De gebruiker kan zich op het veld zelfstandig en zonder extra hulp oprichten. Dankzij de vier speciale wielen hoeft de speler obstakels zoals zandhopen niet te vrezen. Het stevige onderstel kan hellingen tot 30º en dwarshellingen tot 20º aan. Wanneer de rolstoel zich in een gevaarlijke hoek bevindt, draait de stoel zich automatisch in een veiligere positie waardoor deze onmogelijk kan omkantelen. De stoel is makkelijk te besturen. Met een knop kan de verticale positie bijgesteld worden.

  Het hotel Mar y Sol op Tenerife
  beschikt over een Powergolfer voor de klanten. Deze kan, mits voorafgaande aanvraag, gehuurd worden. Daarnaast kan deze rolstoel op de verse locaties in Nederland en Duitsland gehuurd worden.

  Golfbaan Los Palos op Tenerife
  De golfbaan Los Palos bevindt zich in auto op enkele minuten van Los Cristianos. De palm- en bananenbomen zorgen voor een aangename sfeer. Dit veld met 9 holes (Par 27) en een parcours van 914 meter is niet heel groot maar ideaal voor de beginnende golfer. Gun u zelf een golf vakantie en boek uw vakantie.

  Met handicap en rollator, scootmobiel, rolstoel of zorg op vakantie? Auto? Trein? Vliegtuig?
  Ook met fysieke beperkingen is bij Challenge Resorts & Travel van alles mogelijk!!

  Bovendien is golf goed voor de gezondheid, mogelijkheden voor:

  Cardiovasculaire oefening
  Een golfspelletje duurt ongeveer 4 uur. Tijdens deze 4 uur verbrandt u ongeveer 1.200 calorieën. Een wandeling rond de 18 holes komt overeen met een tochtje van 5-6 kilometer. De golfsport is een rustige sport die het coördinatie- vermogen bevordert. Elke rolstoelgebruiker moet zich tijdens de rehabilitatie dagelijks 30 minuten oprichten bij het golven doet u dat automatisch. Dankzij deze oefening wordt de verkalking van de gewrichten vermeden (artrose), de vaatdoorstroming en de vertering gestimuleerd en worden de gewrichtsbanden en de pezen gerekt.

  Training van de spieren
  Wanneer u de bal wegslaat, gebruik je 124 van de 434 lichaamsspieren. U traint het hele lichaam.

  Vermindering van stress
  U ontspant zich in de natuur en beoefent sport. Hierdoor wordt u minder gevoelig voor stress. De artsen denken dat golf een positieve invloed op het geestelijk vermogen heeft.

  Concentratievermogen
  De mentale kracht is belangrijk tijdens het golf spelen. De speler weet dat hij zijn kalmte moet bewaren om het balletje in de hole te mikken. Elke slag en elk punt maken hem zelfverzekerder.

  Golf voor gehandicapten!
  Deze verbazingwekkende trainingsmogelijkheid opent een nieuwe alternatieve weg voor het verbeteren van de mentale en lichamelijke conditie.


  Contact

  Email:
  info@challengeresorts.org

  Bellen in België:
  03 808 1264
  Bellen in Duitsland:
  0260 7795 4900

  Bellen in Nederland:
  071 750 4886
  0624 606 269

  Telefonische aanvraag:
  maandag – vrijdag
  09:00 – 21:00 uur
  of bel mij terug ….

  Vul uw gegevens in en we bellen u terug wanneer het u schikt!
  Een moment geduld aub.

  Onze missie

  Het tegen een aantrekkelijke prijs ontwikkelen en aanbieden van grensverleggende vakantiemogelijkheden voor mensen met een fysieke beperking

  HIER STAAN WIJ VOOR

  • Begeleiding van begin tot eind
  • Voordelige tarieven
  • Barrièrevrije vakanties
  • Accommodaties met thuiszorg, hulp- of mobiliteitsmiddelen
  • Avontuurlijke excursies