Menu

Site werking

Hartelijk dank voor uw bezoek op onze website. Hier wordt de werking van onze site uitgelegd.
U hebt verschillende mogelijkheden om tot een selectie te komen:

Bestemmingen
Hier krijgt u in het kort de opties weergegeven met een selectiemenu.

Landselectie
Hier krijgt u een korte samenvatting van de betreffende locaties en via de picogrammen de mogelijkheden aangegeven. Op de interactieve minikaart ziet u de locatie van de accommodatie op de landkaart weergegeven. Hier op kunt u in- of uitzoomen maar ook satelliet- of kaartweergaven selecteren. Op de diverse tabbladen vind u verschillende informatie over het land.

Locatie selectie
Op de pagina van de accommodatie vindt u:
Een blauwe offerteknop welke u naar het offerte formulier leidt.
Op de diverse tabbladen vindt u verschillende informaties over de accommodatie. D.m.v. uw muis kunt u het desbetreffende blad selecteren en bekijken. Ook met uw pijl naar onder of boven op het toetsenboord kunt u de tabbladen wisselen.
Op de grotere interactieve kaart kunt u in alle richtingen bewegen als u in de kaart klikt met uw muispointer. U kunt verder zowel satelliet- als kaartweergaven selecteren.

Offerte
Op dit formulier heeft u 3 verplichte velden: naam, telefoon en email.
Alle overige velden mogen ingevuld worden maar zijn niet verplicht. Hoe uitgebreider u hier al uw wensen aangeeft hoe eerder kunnen wij voor u een offerte op maat maken.

Mocht het u niet lukken het formulier weg te zenden kunt u ook de gehele pagina via de toetscombinatie “Ctrl” samen met “Prt Scr” selecteren. In het berichtenvenster van een nieuwe email kunt u het geselecteerde plakken met de toetscombinatie “Ctrl” samen met “V” en naar ons emailadres info@challengeresorts.org sturen.

Verzending van uw bericht
Als uw verzending gelukt is krijgt u groene bevestigingsmelding 10 seconden onder aan formulier in het beeld blijft staan.

Verwerking van uw mail
Op werkdagen wordt direct de beschikbaarheid van uw wensaccommodatie opgevraagd. Afhankelijk van de locatie duurt het soms 1 à 2 werkdagen voordat wij een bericht van de accommodatie terugkrijgen en u kunnen informeren.

Alternatieve pagina zoekmogelijkheden

“Zoeken naar”
Met het in het zoekvenster ingegeven woord op de beginpagina kunt u alle pagina’s weergeven waarop uw zoekbegrip voorkomt.

”Sidebar “
Onder “Start” vindt u onze Sidebar waarop al onze pagina’s weergeven worden.

”Voetmenu“
Aan de onderzijde van de webpagina vindt u het voetmenu met onze contact data en de selectie mogelijkheid van alleen het land wat u aan het bekijken bent.
Hier kunt u zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief.

Mocht u tips voor verbetering en/of nieuwe accommodaties voor onze website hebben houden wij ons altijd aanbevolen voor uw mening.

Contact

Telefonische aanvraag:
maandag – vrijdag
09:00 – 21:00 uur
of bel mij terug ….

Vul uw gegevens in en we bellen u terug wanneer het u schikt!
Een moment geduld aub.

Bellen in België: 03 808 1264
Bellen in Duitsland: 0260 7795 4900
Bellen in Nederland: 071 750 4886
0624 606 269

Email:
info@challengeresorts.org

Onze missie

Het tegen een aantrekkelijke prijs ontwikkelen en aanbieden van grensverleggende vakantiemogelijkheden voor mensen met een fysieke beperking

HIER STAAN WIJ VOOR

  • Begeleiding van begin tot eind
  • Voordelige tarieven
  • Barrièrevrije vakanties
  • Accommodaties met thuiszorg,
    hulp- of mobiliteitsmiddelen
  • Avontuurlijke excursies