Menu

Disclaimer (Vrijwaring)

Challenge Resorts & Travel doet haar uiterste best om de informatie op deze website bijgewerkt en nauwkeurig te houden. Helaas kunnen eventuele fouten of vergissingen niet altijd worden voorkomen. Challenge Resorts & Travel is niet aansprakelijk voor en niet gebonden aan kennelijke fouten en vergissingen, alsmede schade of gevolgen voortvloeiende uit de inhoud van deze website.

Challenge Resorts & Travel behoudt zich het recht voor de inhoud van deze site te wijzigen. Indien een wijziging van belang is voor een reeds gemaakte reservering, zal betreffende cliënt hiervan op de hoogte worden gesteld.

Challenge Resorts & Travel is niet verantwoordelijk voor het functioneren en/of de inhoud van gelinkte websites van derden.

De op deze website gepubliceerde informatie mag niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, elektronische opslag of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Challenge Resorts & Travel.

Contact

Telefonische aanvraag:
maandag – vrijdag
09:00 – 21:00 uur
of bel mij terug ….

Vul uw gegevens in en we bellen u terug wanneer het u schikt!
Een moment geduld aub.

Bellen in België: 03 808 1264
Bellen in Duitsland: 0260 7795 4900
Bellen in Nederland: 071 750 4886
0624 606 269

Email:
info@challengeresorts.org

Onze missie

Het tegen een aantrekkelijke prijs ontwikkelen en aanbieden van grensverleggende vakantiemogelijkheden voor mensen met een fysieke beperking

HIER STAAN WIJ VOOR

  • Begeleiding van begin tot eind
  • Voordelige tarieven
  • Barrièrevrije vakanties
  • Accommodaties met thuiszorg,
    hulp- of mobiliteitsmiddelen
  • Avontuurlijke excursies